Ambulante Thuiszorg: de beste keus voor ´!

Onze dienstverlening

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Niets is minder waar. Dat u zich thuis het prettigst voelt, verandert niet als u herstelt van een ziekenhuisopnamen, (chronisch) ziek of ouder wordt. Als u gewend bent altijd voor u zelf te zorgen, kan het best moeilijk zijn als dit vanaf een bepaald moment niet meer goed lukt.

Ambulante Thuiszorg realiseert zich dat het een grote stap is als u (gedeeltelijk) afhankelijk wordt van thuiszorg. Om ervoor te zorgen dat u zich prettig voelt bij de zorg die u ontvangt, doen wij ons uiterste best de meest geschikte zorgverlener bij u te plaatsen. Wij passen ons aan aan u en niet andersom.

Ongeacht of u veel of weinig ondersteuning nodig heeft, wij bekijken samen met u wat nodig is zodat u zelfstandig thuis te kunt blijven wonen, want daar gaat het uiteindelijk om. De taken die u niet meer zelf kunt, nemen wij (tijdelijk) van u over. U krijgt hierdoor de ruimte om de dingen te doen die u wél zelf kunt. De zorg wordt afgesteld op uw wensen en behoeften, normen en waarden. Hierbij respecteren wij uw dagelijkse leefpatroon.

 
Klantenservice: 088 - 561 08 55
Wij hebben geen wachtlijsten