Ambulante Thuiszorg: de beste keus voor ´!

Verzorgende IG

Bedrijfsinformatie

Ambulante Thuiszorg biedt met ruim 150 medewerkers dagelijks zorg op die plek waar mensen zich thuis voelen. Steeds vaker kiezen mensen voor verzorging of verpleging in de thuissituatie.
Mensen willen zolang mogelijk thuisblijven, ook wanneer zij veel zorg nodig hebben. Als organisatie hebben wij in 2014 besloten om ons te richten op de WMO zorg, hetgeen achteraf de juiste keuze is gebleken. Nu, drie jaar later, krijgen we nog steeds veel vragen van cliënten voor verzorging en verpleging. Dit signaal kunnen we niet negeren. We zijn met ingang van 2017 weer gecontracteerd om V&V zorg te leveren en zijn op zoek naar die verzorgende IG welke dit met ons opnieuw wilt opzetten. Niet de grootste, wel de beste is ons motto!

Het team
Bij Ambulante Thuiszorg werk je in kleine, zelfsturende wijkteams die verantwoordelijk zijn voor de zorg en begeleiding van de klanten in hun wijk. We kennen onze klanten goed. Samen met hen kijken we welke zorg er precies nodig is en hoe we dat het best kunnen invullen. Bij Ambulante Thuiszorg is het prettig werken. Teamleden zijn goed op elkaar ingespeeld, vertrouwen op elkaar en gebruiken elkaars sterke punten en kwaliteiten.

De functie

Wij zoeken een enthousiaste VERZORGENDE IG M/V 24-32 uur!
Als verzorgende IG heb je bij ons een zeer gevarieerde baan. Je helpt klanten met hun persoonlijke verzorging en je verricht verpleegkundige handelingen. Daartoe ben je bevoegd en bekwaam. Daarnaast adviseer je de klant over de zorgverlening. Je kijkt samen met de klant naar wat iemand zelf kan of weer wil kunnen en stimuleert mensen daarin. Ook is het belangrijk dat je oog en oor hebt voor wat er verder speelt bij de klant. Daar speel je met je team op in.  Als verzorgende IG werk je heel zelfstandig. Dat kan, omdat je beschikt over probleemoplossende kwaliteiten. Je bent communicatief vaardig en maakt gemakkelijk contact met klanten en collega’s.
Je inbreng

  • Diploma Verzorgende IG (must)
  • Bevoegd en bekwaam in je vakgebied
  • Ervaring in de thuiszorg
  • Flexibel inzetbaar
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt de beschikking over een auto
  • Woonachtig in het werkgebied i.v.m. de bereikbaarheid

Profiel
We zoeken een enthousiast, stressbestendig, flexibel teamlid, die verantwoordelijkheid neemt en communicatief sterk is. We werken vanuit de visie op zorg in een sterk veranderende thuiszorgcultuur. Je hebt oog voor het welzijn van de klant en zijn/haar omgeving en weet dit samen met de klant te vertalen in een zorgplan. Je bent een professional in doen en laten. Een teamspeler die samen met collega’s borg staat voor kwaliteit, collegialiteit en samenwerking intern met de wijkteams en extern met huisartsen, specialisten en andere ketenpartners. Je bent initiatiefrijk en bereid te investeren in een zelfstandig team en onze organisatie.

Ons aanbod

Het gaat om een vacature voor 24-32 uur per week. Ambulante Thuiszorg biedt jou een jaarcontract, met uiteindelijk kans op vast. Heb je in het verleden al eens voor ons gewerkt dan is een direct vast dienstverband mogelijk. Salaris is conform de geldende CAO VVT. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

 


Solliciteer op deze vacature

Reageer op een vacature van Ambulante Thuiszorg!

Alle velden zijn verplicht in te vullen, tenzij er vermeld staat dat antwoorden optioneel is.

<
Uw persoonlijke gegevens
Wat is uw naam
  Telefoonnummer waarop u bereikbaar bent
Straatnaam - huisnummer
  Uw e-mailadres
Postcode & woonplaats
   
Uw Curriculum Vitae (CV) (optioneel)


Vervoersmogelijkheden
Bv. Fiets, brommer, auto, openbaar vervoer
  Beschikbaar aantal uren per week & dagdelen
Bv. Maandagochtend, dinsdag, elke weekend
Motivatie
Geef in eigen woorden aan waarom u denkt dat deze baan aan uw wensen voldoet.
Op- & aanmerkingen (optioneel)
Mocht u nog zaken hebben waarvan u denkt dat ze relevant zijn, laat het ons weten.
Doorverwijzing
Indien u bent doorverwezen naar deze vacature door ene van onze medewerkers, dan verzoeken wij u vriendelijk de naam van deze medewerker hier in te vullen.


Neem de code in het plaatje hiernaast over
   


Wij hebben respect voor uw privacy.
Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het verwerken van uw aanvraag.

 
Klantenservice: 088 - 561 08 55
Wij hebben geen wachtlijsten